Prima pagină > Fără categorie > Protest! Felicităm poliţiştii la 18 decembrie

Protest! Felicităm poliţiştii la 18 decembrie

Vineri, 18 Decembrie, de ziua poliţiei, un grup de participanţi la evenimentele din aprilie, împreună cu ACI Hyde Park, anunţă un marş de pichetare al sediului MAI şi al Procuraturii, de pe bulevardul Ştefan cel Mare. Acţiunea va avea loc la orele 11.00. Venim cu lozinci, fluiere, pancarte şi sincere felicitării pentru poliţiştii care o merită.

Tot vineri se va anunţa constituirea Asociaţiei Victimelor Regimului Comunist şi a Evenimentelor din aprilie, 2009, care nu va permite instaurărea unui alt regim dictatorial precum şi va scoate la lumină crimele fostului regim.

Constatăm cu dezamăgire, că după schimbarea puterii, procurorii şi poliţiştii compromişi (Budeanu, Corduneanu, Cociorvă, Zubco) sunt menţinuţi avansaţi în funcţii. Vrem să întrebăm guvernanţii actuali de ce nu fac nimic. Vom semna această petiţie care cere destituirea din funcţii şi pedepsirea celor care au torturat şi îşi folosesc în continuare statutul pe care-l au pentru a intimida victimile, somându-le să păstreze tăcerea.

Au trecut peste patru luni, vrem ca vinovaţii să fie pedepsiţi, vrem ca statul de drept să funcţioneze iar breslei poliţieneşti şi sistemului judiciar să i se amintească într-un final care îi este funcţia în stat: cea de a apăra interesele cetăţeanului, ci nu de a-l ameninţa şi a-i face viaţa imposibilă.

Categorii:Fără categorie
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: