Prima pagină > declarații, protest > Condamnăm vehement oprirea adresei FACES.MD!

Condamnăm vehement oprirea adresei FACES.MD!

ACI Hyde Park condamnă vehement comportamentul întreprinderii de stat „MoldData”, care a suspendat abuziv o adresă de internet cu extensia de ţară .md, astfel închizând accesul a sute de mii de utilizatori la cea mai populară rețea de socializare autohtonă.

Credem că acest gest repetat, este o măsură pripită şi disproporționată, care atentează la drepturile fundamentale ale omului: libertatea cuvântului, dreptul de a te informa şi exprima liber. Acest act de cenzură mai încalcă şi interesele comerciale ale celor care au investit şi fac afaceri cu acea pagină de internet.

Considerăm că orice litigiu de acest fel poate fi soluționat latent sau public, prin negocieri sau procese de judecată, ci nu prin suspendare arbitrară, inexplicabilă, nefundamentată juridic.

Facem apel la autoritățile implicate, la guvernul Republicii Moldova, care este responsabil de acțiunile „MoldData” să intervină prompt, pentru a identifica persoana responsabilă de cenzură şi să prevină prin regulamente, cu legi noi, repetarea acestor acțiuni nedemocratice, revoltătoare.

În caz contrar, ca ong de drepturi ale omului,  vom recurge la proteste stradale, procese de judecată, ca să impunem respectul pentru libertățile fundamentale pe care le avem garantate de Constituție şi CEDO.

Parascovia Topada, preşedinte

parascovia.topada@gmail.com

069813106

Categorii:declarații, protest
 1. Salut
  24/01/2010 la 19:04

  America si Uniunea Europeana ,impreuna si pe mana cu arabii au facut atentatele teroristice in America si in Uniunea Europeana.Priviti youtube.Rusia a fost implicata impreuna cu America si Uniunea Europeana in atacurile teroristice in America si in Uniunea Europeana.La revolutii cu tenta teroristica Rusia a fost de asemenea impreuna cu America si Uniunea Europeana stia dinainte ca impreuna cu arabii vor fii si vor provoca intentionat atentatele teroristice Rusia a fost impreuna cu America si Uniunea Europeana.Rusia a fost impreuna si pe mana cu arabii la atacurile teroristice asupra turnurilor gemene in America si la tacurile teroristice in Uniunea Europeana.Doreau razboi.

 2. 25/01/2010 la 10:12

  Stimate „Salut” am şters comentariile tale ulterioare primului pentru că se repetă obsesiv. Şi te avetizez să nu mai plasezi comentarii of topic.

 3. Romania
  26/01/2010 la 15:26

  Rusia a decis ,pentru cresterea economica a Rusiei ,in colaborare cu America si Uniunea Europeana ,sa ofere Basarabia Romaniei,va fii o singura ,tara Romania.

 4. Roman din Romania
  26/01/2010 la 15:53

  Voronin a ordonat Politiei, sa fie impuscat in cap un tanar, in scara unui bloc, in Basarabia, pentru ca Politia ,para vinovata si de crimele de la revolutia basarabeana,nu era important pe cine omora Politia ,important era sa omoare Politia ,Voronin a ordonat crimele ,de la revolutia din Basarabia ,Voronin a ordonat si aruncarea grenazii, in Basarabia ,concert,Voronin a comandat crimele fiind criminalul sef.

 5. Romania
  28/01/2010 la 18:41

  Toti banii din falimentarea Romaniei se afla in bancile din Uniunea Europeana,banii din falimentarea Romaniei se afla in Uniunea Europeana ,Uniunea Europeana a format un imperiu economic si financiar si de razboi

 6. Roman
  28/01/2010 la 18:46

  Banii din falimentarea Romaniei sant in bancile Uniunii Europene ,Uniunea Europeana a format un imperiu economic si financiar.

 7. Roman
  28/01/2010 la 19:37

  Servicile screte ale tarilor impreuna ,servicile secrete internationale ,servicile secrete ale Americii si Uniunii Europene au fost teroristii care au ucis intentionat in atentate teroristice propiile popoare in propiile tari,servicile secrete a Rusiei au fost implicate alaturi de servicile secrete din America si Uniunea Europeana ,ucigand intentionat propiile popoare in propiile tari ca si la revolutia romana in Romania cu tenta teroristica ,de atunci planuiau atentatele teroristice Puterile impreuna si razboi cu arabii ,cu implicatia clara a Romaniei.Rusia este sprijinita si ajutata economic colaborand cu America si Uniunea Europeana .America si Uniunea Europeana creste economia Rusiei.

 8. Simplu
  29/01/2010 la 13:12

  America si Uniunea Europeana motivand ca arabii au arme chimice ,biologice si nucleare au atacat in razboi arabii ,au zis si ca arabii ar avea lideri dictatori,nimic nu era adevarat America si Uniunea Europeana sant tari de ocupatie.Banii din falimentarea Romaniei i-a luat Uniunea Europeana ca poporul roman sa fie sluga in tarile lor si in alte tari.

 9. Parascovia Topada
  29/01/2010 la 21:00

  Stimate „Simplu”/”Salut”/”Roman”/”Romania”/”Roman din Romania” şi alte niknaimuri pe care le vei lua, te-am avertizat să nu mai plasezi comentarii of topic că o să te suspend. Fă omule un text şi plasează-l pe curaj.net la tema care te interesează.
  Cu respect Parascovia Topada, preşedinte ACI Hyde Park

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: