Prima pagină > declarații > Condamnăm strategiile de manipulare a publicului în subiectul microbuzele

Condamnăm strategiile de manipulare a publicului în subiectul microbuzele

ACI Hyde Park aduce mulţumiri reprezentanţilor mass-media care se implică în mediatizarea şi discutarea problemelor din transportul municipal semnalate de noi în ultimele luni prin petiţii, reclamaţii şi proteste.

Apreciem contribuţia presei în promovarea scopurilor campaniei „Respectă şi vei fi respectat”. Menţionăm că materiale informative pe care le difuzează Hyde Park conţin principalele încălcări  ale legislaţiei RM cu privire la transportul public de călători.

Totodată, încurajăm jurnaliştii să se transforme în avocaţii călătorilor pentru că este o situaţie de cotitură şi în acest moment ei au nevoie de susţinere, monitorizare şi chiar presiuni aplicate factorilor de decizie.

Subliniem că nu suntem de acord cu pretenţiile mai vechi şi recente de majorare a tarifelor, mai ales că nu există destulă transparenţă, biletele sunt facultative şi nimeni nu face evidenţa banilor încasaţi, a cheltuielilor de întreţinere şi exploatare a microbuzelor.

În acelaşi timp, condamnăm strategiile recente de manipulare a publicului şi crearea nejustificată de incomodităţi, prin circularea la intervale nejustificat de mari şi nedorinţa de a mai îmbarca pe cineva, dacă toate locurile pe scaune sunt ocupate.

Anatol Hristea-Stan,

preşedinte

Categorii:declarații
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: