Prima pagină > comunicat de presă > Comunicat de presă lansare AMATORUL

Comunicat de presă lansare AMATORUL

Asociaţia Civică Internaţională „Hyde Park” lansează, de ziua  Mondială a Cinematografiei, 28 decembrie 2010, ora 14:00, PMAN, ediţia a doua a festivalului de film „Amatorul”. Între 28 decembrie 2010 şi 7 aprilie 2011 doritorii de a participa la festival pot trimite filmuleţele realizate individual sau în grup.

Festivalul de film „Amatorul” promovează libera exprimare prin imagini video. La festival poate participa orice persoană, indiferent de vârstă, sex, etnie, apartenenţă politică şi religie. Motto-ul festivalului este „În viaţă ai două opţiuni: te implici sau stai deoparte?” Astfel, Hyde Park încurajează participanţii la festivalul „Amatorul” să urmărească realitatea, să mărturisească lumii despre evenimentele pe care au putut să le filmeze sau să improvizeze situaţii din care să rezulte un mesaj adresat publicului. Participanţilor nu li se cere să aibă experienţă sau tehnică performantă.

Toate filmuleţele trimise pentru festival vor fi publicate pe pagina http://www.curaj.tv, iar cele mai bune vor fi selectate pentru o proiecţie publică. În cadrul proiecţiei, juriul va selecta şi premia mai multe filme, pe diverse categorii. Asociaţia Hyde Park va acorda mai multe premii valoroase, inclusiv o cameră video.

„Amatorul” a fost lansat anul trecut şi este primul festival de film pentru începători. La proiecţia finală a primei ediţii au fost premiate nouă filme. Printre partenerii festivalului, care au acordat premii participanţilor, se numără Primăria municipiului Chişinău, CreDO, IDOM şi Cinestezia (Jurnal TV).
Pentru mai multe informaţii, contactaţi Asociaţia Civică Internaţională „Hyde Park” la:

tel: 069801212

e-mail: curajtv@gmail.com

web: http://www.curaj.tv http://www.curaj.md

Afişul în format JPG

Afişul în format PNG

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: