Prima pagină > proiecte HP > Festivalul Amatorul anunţat în şcolile şi liceele din mediul rural

Festivalul Amatorul anunţat în şcolile şi liceele din mediul rural

Stimată Doamnă / Stimate Domn,

Avem deosebita plăcere de a vă aduce la cunoştinţă că Asociația “Hyde Park” a lansat, începînd cu data de 28 decembrie 2010, a II-a ediţie a Festivalului de Film “AMATORUL”.
Festivalul este adresat tuturor doritorilor de a se exprima prin intermediul imaginilor video şi are drept scop oglindirea vieţii sociale, promovarea şi încurajarea respectării drepturilor omului.

La concurs poate participa oricine, indiferent de vârstă, sex, studii, reşedinţă sau cetăţenie. Nu este neaparat nevoie să ai cunoştinţe în domeniul cinematografiei ca să poţi da viaţă unei idei, unui mesaj audiovizual.

Prin participare la concurs, confirmaţi că materialele sunt originale şi create de Dumneavoastră, că publicarea lor nu va încălca nici un drept al oricărei terţe persoane, şi acordaţi Asociaţiei “Hyde Park” dreptul de a le prezenta în proiecţii publice, în scopuri necomerciale.

Dorim să oferim această posibilitate de participare tuturor persoanelor interesate, iar pentru aceasta avem nevoie ca informaţia să ajungă la cât mai mulţi potenţiali participanţi, care pot fi chiar si elevii şcolii ce o reprezentaţi.

Vă rugăm să difuzaţi această informaţie elevilor şcolilor din localitatea D-voastră şi să le oferiţi şanse de participare în concurs.

Ţinem să Vă informăm că trofeul festivalului constituie O CAMERĂ VIDEO, dar şi multe alte premii şi menţiuni. De exemplu, la prima ediţie a Festivalului care a avut loc in luna mai 2010 s-au acordat premii în valoare totală de 13.500 lei, fiind nominalizate nouă filme.

Mulţumim anticipat pentru atenţia acordată acestui mesaj şi vom fi foarte bucurosi să ştim că avem printre participanti/cîştigători şi reprezentanţi ai localitatii D-voatră.

Căştigătorii vor fi informaţi telefonic sau prin mesaj electronic, iar materialele câştigătoare vor fi plasate pe paginile internet ale ACI HP curaj.net şi curaj.tv

Pentru informaţii suplimentare, nu ezitaţi să ne contactaţi la numerele de telefon: 069801212 şi 069350894 sau prin e-mail la curajtv@gmail.com

Categorii:proiecte HP
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: