Prima pagină > apariţii HP în presă, Protest Hyde Park > Activiștii Hyde Park cer eliberarea jurnalistului reținut de poliție

Activiștii Hyde Park cer eliberarea jurnalistului reținut de poliție


La 21.06.2014, activiștii Asociației Hyde Park și simpatizanții acestora au organizat o serie de proteste la Ministerul Afacerilor Interne, Procuratura Generală, Inspectoratul General de Poliție și Penitenciarul nr.13.

Aceștia au cerut eliberarea jurnalistului Vadim Ungureanu, care a fost reținut de poliție la data de 20.06.2014, după o percheziție la redacție și la domiciliul acestuia.

Amintim că la 20.06.2014 au avut loc percheziții la sediul deschide.md de știri și, concomitent, reținerea abuzivă a reporterului Vadim Ungureanu de către organele de poliție. Actiunea MAI-ului a scandalizat societatea, care reacționeaza și la această oră, mai ales pe rețele de socializare. Vadim Ungureanu a fost reținut ieri, pentru 72 de ore. Șefa serviciului de presă de la IGP, Natalia Golovco, afirma că jurnalistul a șantajat mai multe persoane publice printre care Doina Sulac, Natalia Gordienco și Cătălina Rusu. Vedetele menționate au negat acuzațiile IGP-ului împotriva reporterului și au spus că nici măcar nu-l cunosc pe Vadim Ungureanu.

Sursa Video: http://Curaj.TV

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: