Conducere HP (contacte)

Administrația ACI Hyde Park:

MD-2012, căsuța poștală 2347, Chișinău

E-mail: curajtv(@)gmail.com

Revizor ACI HP

 1. Olga
  04/10/2009 la 20:36

  Buna ziua as dori sa va intreb daca ati pute sa ma ajutati,o prietena de a mea isi face azil politic in america si are nevoi de o scrisoare de recomandare de la ong-ul Hyde Park vreau sa va intreb daca ati putea sa o ajutati sa ii scriti acaea scrisoare si sa fie un act cu stampila de la hyde park. Va multumesc anticipat Olaga

 2. 17/10/2009 la 16:49

  Si de ce neaparat de la Hyde Park?

  Stimata Olga, din cate imi amintesc, ACI HYDE PARK de ceva timp incoace are alt statut – organizatia neformala. Asta inseamna ca Asociatia nu poseda de stampila oficiala. Apoi, daca ar fi si posedat, asemenea scrisori de recomandare se elibereaza doar membrilor inregistrati oficial, si inca daca o meriti.
  Poate actuala administratia Asociatiei HP va da un raspuns mai explicit.
  Cu respect,
  ex. vice-presedinte ACI Hyde Park Anatol Hristea-Stan

 3. 17/10/2009 la 16:59

  Aici gasiti mai multa informatie.
  https://acihp.wordpress.com/about/

 4. 18/10/2009 la 10:50

  dl Stan, merci pentru intervenţie, din câte cunosc, preşedintele HP a dat un răspuns acestei solicitări deja, cu acelaşi mesaj pe care l-aţi expus şi dvs.

 5. 18/10/2009 la 12:56

  N-am stiut…

 6. Alex
  03/01/2010 la 17:59

  cum asi putea sa ma inregistrez oficial ca membru Hyde Park?

 7. absolubil
  04/01/2010 la 10:41

  salut, Alex!
  poţi deveni membru Hyde Park dacă probezi că ai urmărit până acum activitatea asociaţiei şi că te-ai implicat sau ai susţinut acţiunile Hyde Park, în calitate de simpatizant.
  Vei fi invitat la o şedinţă a organizaţiei şi dacă 3 membri sau cel puţin unul dintre consilieri semnează cererea ta de aderare, iar consiliul aprobă, atunci devii membru în drepturi depline.
  o zi bună!

 8. max
  12/05/2010 la 12:02

  dar primiti donatii?
  si daca da, cum?
  🙂

 9. vera
  01/07/2010 la 05:22

  Buna ziua la toti ! Ma adresez cu rugamintea; am nevoie de un avocat licenziat. Ma aflu in proces de judecata cu o persoana de rang „inalt” . Prima sedinta de judecata va avea loc pe 08.07.2010. Deoarece este motiv de cistig, eu – i-l pot perde..,Vreau sa pregatesc documentele necesare pentru CEDO . Cu finantele stau prost… Ma aflu in suferinta din mai 2009 pina acum 2010-iulie, cind m-au lipsit de posibilitatea de a zimbi, vorbi liber in cosietate, nu ma pot alimenta normal, am dureri – mai des…insuportabile in ultimul timp,mi-au desfigurat chipul, arat ca din filmele cu „djasiki”…Odata, intimplator Oleg Brega m-a vazut.. I-i transmit si lui salutari. Cu respect catre ,voi toti , multa sanatate !

 10. Lyudmila
  12/05/2012 la 09:23

  Avetsi cumva sediu la Rezina or reprezentantsi la care pot sa apelez,ori va putetsi deplasa in sat.Pripiceni Razesi raionul Rezina.cu respect L.

  • 26/05/2012 la 12:03

   dumneata poți fi și corespondent special, și filială HP la Pripiceni. Scrie ce vezi sau fotografiază/filmează cu orice aparat! noi vom difuza și reacționa propt dacă e vreo ilegalitate

 11. Lyudmila
  27/05/2012 la 20:31

  multsumesc mult pentru raspuns,incep activitatea la Pripiceni Razesi,cu respect lyudmila.

  • 14/07/2012 la 12:14

   așteptăm și efecte ale activității dtale acolo, texte cu impresii, fotografii, imagini video pentru publicare 😉

 12. VitalieS
  13/03/2013 la 04:38

  Ma intreb daca aveti reprezentanti in strainatate,diaspora ect…Cam cum ar putea contribui diaspora la cauza HP dat find faptul ca spatiul de manevrare moldovenesc e mult mai restrans? Sper ca m-am facut inteles.Merci.

 13. veaceslav
  14/04/2013 la 20:35

  buna,Oleg……,uite ca multi se adreseaza la voi si pe unde se rezolva pe unde se misca mai putin,dar -inceput-este…..
  As vrea sa aflu cit o sa mai dureze bataia asta de joc de la firmele astea private, ca statul stii cum e–cu greu o scoti cu ei la capat.Uite statul le elibereaza licenta de a activa iar aceste firme nu-si asuma nici acele puncte din contractul individual de munca.
  Uite activez intr-o agentie particulara de paza cu salariul stii cum, 1300lei oficial, si restul la negru,si tot timpul traim in stres, ba ne scoate din salariu pe unele chestii nemotivate sau motive cetoase……..,odata chiar am fost la inspectia muncii cu o plingere ca de 2 ani nu vor sa-mi plateasca concedialele si ce crezi, inspectorul de acolo la sunat de fata mea pe seful meu si spunindu-i pe nume la intrebat ce probleme are cu mine la care mia spus sa plec ca nu voi putea face nimic, si ce crezi venind la servici nu mau alungat pur si simplu nu am avut salariu.
  …..nu stiu daca ai auzit acum recent (in presa asa ceva nu a fost divulgat)o luna in urma niste baieti din firma noastra veneau de la o chemare de la ghidighici si aproape de Chisinau ceva s-a intimplat si masina a cazut in accident din care soferul a ramas viu,iar colegul lui de 24 ani a murit a 2-a zi in spitalul de urgenta…
  am fost la imormintare, mare jele, urma degraba sa faca nunta,si ce crezi directorul(noi am strins ceva bani si i-am dat lui, oricum ii este sef,el l-a primit la lucru ,stii cum…)a ramas pina seara tirziu cind toate rudele au plecat acasa si au ramas parintii ,s-a apropiat de ei,le-a pus pe masa 1100 lei(noi am strins vreo 3000+5000 de la directorul general) si o hirtie unde ii punea sa se semneze ca nu au pretentii fata de firma( dupa lege in caz de moarte organizatia trebuia sa-i deie aprox. vreo 50000) unde o sa duca hapsinismul asta a lor,daca ceva le spui iti spun sa te eliberezi ca si cum ei nu ar lucra dupa legile statului.
  dgraba ma eliberez si ma voi apuca de capul lor si singur daca nu vrea cineva sa ma ajute….
  P.S. multe no sa le pot face ,dar macar rau ,macar sa se aiba la ce se gindi in afara de bani…..
  ttu Oleg ai ales bine ceea ce faci,dar inainte sa ,,rupem,,statul, ar trebui sa-l impunem sa-i pedepseasca pe acesti ,,salbatici de bani,, , nu sa ne scoata pe usa din dos , cind vin controluri de la stat……..
  cu bine , si poate te voi apela….
  Tata a doi copii,Veaceslav!

 14. dieter_muller
  06/09/2014 la 16:09

  vreau si eu sa fac parte din asa ceva, imi pare interesant sa ”rupi statul” cind impostorii ashtia scrisnesc din dinti cind oameni ca Oleg Brega le spune adevarul. A da, am un vis, dar pot muri linistit, nu ma tem nici de Putin, nici de comunism, nici de masonerie, si nici de alte cacate de genul acesta. Isus spune clar: Sa nu va temeti de aceia care nimicesc carnea dar nu pot nimici sufletul, ci mai degraba de Acela care poate si trupul si sufletul sa le nimiceasca!

 15. dieter_muller
  06/09/2014 la 16:18

  Par religios??! Apropo, religia e cel mai mare CACAT de pe lumea asta, de pe fatza pamantului. Vie este Credinta intr-un Dumnezeu Viu care a creat toate necesare pentru o viata ideala. Ca sa ma linistesc de agitatia orashului ma duc la natura sa-mi calmez nervii de la ”turma de oi”. Straniu mi se pare, dar vorba ”Truth hurts, lies kill.” reflecta faptul ca pe zi ce trece inteleg mai multe despre realitatea in care traiesc. Masini, troleibuze, microbuze, samd. fara filtru, aer murdar, in magazin chifle portocale stricate, Schwepps de la care primesc intoxicatie, oameni cu privirea incruntata, tzigari in aer, fumat in rutiera, ce drak???. De ce oamenii(OAMENI) nu iau puterea in mina lor??? Nu fac referire la Anarhie dar la DEMNITATEA CARE PLINGE IN NOI??? De ce nu ne gindim ca banii nu controleaza nimic din viata omului, ci valorile si Viata Insasi?

 16. dieter_muller
  06/09/2014 la 16:22

  Oameni buni, daca fiecare om din tzara s-ar dezice de egoism, de dependente, si de orice se pare rau, in Numele Lui Isus, totul ar fi altfel. Am pretui natura, am face totul pentru oameni, si nu in numele banului, am fi fericiti Un sistem laic de invatamint fara elemente de ”religie”. ARDEREA CACATELOR DE CARTI OCULTE. Masoneria cu laba fripta de pe noi???

 17. dieter_muller
  06/09/2014 la 16:34

  Voi da un cuvant din Biblie, pentru cei care nu-L cunosc pe Dumnezeu:

  Trei lucruri fac să se răscoale o ţară, şi patru lucruri nu le poate suferi:
  un rob, care a început să împărăţească, un nebun, care are pâine din belşug,
  o femeie dispreţuită care se mărită, şi o roabă care moşteneşte pe stăpâna sa

  MA refer la oamenii de la conducere care sunt ”in frunte” dar au scop drept atingerea pretentiilor lor despotice, lucruri rusinoase pe care nu vreau sa le mentionez(acestia sunt robii care au inceput sa imparateasca si nebunii care au piine din belsug). Oameni saraci, lipsiti de informatie, dar de fire curati la cuget si harnici, care vor intr-adevar ceva de la viata, care o viata au muncit si n-au o bucata de piine, ei merita sa fie in locuri de frunte! Nu sunt teolog si nu pot interpreta toata Biblia dar acest pasaj, sper eu, va poate reflecta realitatea noastra moldoveneasca. Tara – oamenii, dintre care si eu, ca cetatean, nu pot suferi pe acei despoti.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: